Behandling

Cupping

Cupping fik sin popularitet under OL i 2016, da den amerikanske svømmer Michael Phelps blev kendt med lyserøde runde mærker på skuldrene. Efter OL i Rio undersøgte jeg mere om denne cupping-teknik. 
For det første er der intet nyt ved det. Cupping har eksisteret i tusinder af år i kulturer som Kina, Egypten, Grækenland og Iran. Og for det meste er det blevet brugt som et værktøj til at lindre muskelproblemer. Traditionel kinesisk medicin mener, at kopperne/bægerne kan lette strømmen af ​​"IQ" (livsenergi) i kroppen eller livskraften. 

Image

Info og detaljer

Om cupping

Bægerne skaber fysisk et vakuum på en persons hud, hvilket vender trykket fra kroppen, der trækker op på et stramt, dybt muskelvæv. Denne proces frigiver derefter stillestående blod og lymfe til at flyde frit. Når du har øget din krops cirkulation på denne måde, kan det også hjælpe med at flytte ilt og næringsstoffer til alle disse spændte muskler for at afgifte og fremme deres helbredelse. 

Der findes både forskellige cupping-teknikker (med ild-, våd- og tør kop) og materialer (glas, hård plast og silikone). I Kina brugte man fx glas kopperne, der efterlader store røde mærker.

Silikone kopperne der er blødere og mere fleksible, er i dag mere brugt til massageterapi. Og netop fordi de er bløde, kan terapeuten kontrollere graden af ​​sug på en patients hud. Dette giver mulighed for at justere intensitetsniveauet. Så hvis du foretrækker en let trykmassage, kan vi stadig drage fordel af effekten af ​​Cupping.  

Silikone kopper kan både bruges stationært på et fokuseret område og i bevægelse... 

De lyserøde pletter er bare stillestående blod, der suges op til hudens overflade. De fleste af pletterne forsvinder inden for få minutter, mens din kropscirkulation returnerer det til dit system. Nogle pletter kan vare længere, bare fordi de har en tendens til at transportere det blod langsommere. 

Hvis du skal på strandfest, skal du bare fortælle din terapeut, så de kan undgå Cupping i dette område. 

Vil du booke behandlingen?

Kontakt klinikken for at bestille din behandling med det samme.

Information

Massage og Behandling Klinik
Nørre Søgade 27 A
1370 København K

News

Lastest News and insights,
interviews and diaries
written by Sebastiano Erbi

Sustainable technology

Share:

Carbon Neutrality

Cookies