Behandling

Fixed Plate

De specielle WINTECARE-kabler, der er kompatible med T-Plus-enheden, er udviklet til at tillade brug af "faste" plader, der garanterer en fast positionering under hele behandlingen og dermed forhindrer, at energioverførslen påvirkes af elektrodernes positionsvariationer. De specielle kabler kontrollerer, at strømflowet ikke overstiger sikkerhedstærsklen for faste applikationer, hvilket sikrer en sikker og behagelig behandling.

.

Image

Info og detaljer

Om fixed plate

Denne tilstand kan anvendes på samme måde for at kombinere energioverførsel med en aktiv bevægelse af patienten styret af terapeuten, for eksempel simulering af en gestus, der gentager de biomekaniske forhold, der er typiske for en amatøratlet eller arbejder med specifikke miljøforhold.
 
At kombinere effekterne af energioverførsel med manuel terapi er den vigtigste arbejdsform for en terapeut, der korrekt fortolker et instrument af denne type; dog er der kliniske tilstande, hvor statisk er en værdi.
 
Når man udfører en ortopædisk manuel terapibehandling, er de variabler, der kan påvirke resultatet af behandlingen, mange: patientens vægt, hans hydreringsniveau, fedtprocent og mager masse, kredsløbs- og nervesystems reaktionsevne, kost, evner til genoptræning, disciplin. , etc.
 
En god terapeut er vant til at håndtere disse variabler, og efterhånden som hans erfaring øges, forbedres hans kontrolevner. Når vi introducerer et fysioterapiinstrument i behandlingen, er et af de elementer, der skal overvåges, mængden af ​​energi, som vi overfører til vævene, selvom noget udstyr overraskende nok ikke er i stand til at udføre sådanne målinger.
 
Tværtimod kan terapeuten med T-Plus-enheden altid kontrollere de energiniveauer, der faktisk absorberes af vævet, og holde dem overvåget under hele den terapeutiske proces. I nogle situationer bliver denne mulighed en nødvendighed som i alle tilfælde, hvor det væv, der skal behandles, er beskadiget eller påvirket af kronisk degeneration. I sådanne tilfælde, hvor det er muligt at definere præcise mængder af energi, som vi kunne definere som "energidoser", er det vigtigt at kunne isolere så mange variabler som muligt for at være sikker på, at den "terapeutiske dosis" af energi overføres til det væv, der faktisk har brug for det for at aktivere de relaterede reparationsprocesser.

Vil du booke behandlingen?

Kontakt klinikken for at bestille din behandling med det samme.

Information

Massage og Behandling Klinik
Nørre Søgade 27 A
1370 København K

News

Lastest News and insights,
interviews and diaries
written by Sebastiano Erbi

Sustainable technology

Share:

Carbon Neutrality

Cookies