Behandling

Fibrolysere

WINTECARE diatermiske fibrolysere er nøgleallierede i fysioterapi. Et af de mest almindelige spørgsmål, vi får i vores kurser, er "er en tecar-behandling effektiv i tilfælde af fibrose eller arvæv?" Svaret på spørgsmålet ligger i evnen til at øge temperaturen i vævene på en målrettet og hurtig måde. Diatermiske fibrolysere er nøglen.

Image

Info od detaljer

Om behandlingen med fibrolisori

Enhver, der kender virkningerne af temperatur på kropsvæv, ved helt sikkert, at en ændring på et par grader celsius på en tilstrækkelig mængde væv udløser en kredsløbsreaktion forbundet med en ændring i viskoelasticiteten af ​​det berørte væv. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31580698/

Svage molekylære bindinger bliver lettere at opløse, og opfattelsen af ​​mekanoreceptorer reduceres.

På den anden side ved de, der er vant til at behandle ar og sammenvoksninger, at mekanisk friktion spiller en lige så vigtig rolle. Nogle gange er selv manuel anvendelse ikke nok. Af denne grund har fibrolyse taget fat over tid.

Denne teknik giver mulighed for påføring af specielle metalspidser på patientens hud i overensstemmelse med fibrose eller adhæsioner med det formål at "fylde" det væv, der klæbes på en ikke-funktionel måde, til andet omgivende væv. Et typisk eksempel er vedhæftning af arvæv som følge af et cesary med dybt abdominalt fascievæv.

Disse betingelser for vedhæftning kan generere ubalancer og smerte op til en negativ indvirkning på kropsholdningen.

Hvordan hænger alt dette sammen med begrebet diatermisk fibrolyse, og hvorfor diatermiske fibrolysører er nøgleallierede for en fysioterapeut?

Ved at kombinere målrettede og hurtige termiske stigninger med friktionen typisk for fibrolyse. Resultater om adhæsioner og fibrose er tilgængelige på kortere tid og med mindre ubehag for patienten.

Den termiske stigning, der genereres af T-Plus fibrolyseren i kontakt med huden, ændrer viskoelasticiteten af ​​det omgivende væv og den anvendelige friktion takket være den specielle form af elektroden, der garanterer den mekaniske styrke, der er nødvendig for at udføre en målrettet og effektiv fibrolyse.

Den termiske stigning gør påføringen let tolereret af patienten, som normalt ikke bryder sig om fibrolyse på grund af det ubehag, der genereres af selve friktionen.

WINTECARE diatermiske fibrolysere er den perfekte allierede for dem, der ønsker at være et skridt foran i de mest komplekse behandlinger.

De diatermiske fibrolysatorer er designet og udviklet til ekspertoperatører, der allerede mestrer den dynamiske behandlingstilstand.

Vil du booke behandlingen?

Kontakt klinikken for at bestille din behandling med det samme.

Information

Massage og Behandling Klinik
Nørre Søgade 27 A
1370 København K

News

Lastest News and insights,
interviews and diaries
written by Sebastiano Erbi

Sustainable technology

Share:

Carbon Neutrality

Cookies