Behandling

Perkussionterapi

Perkussionsterapi forbedrer reparationen af ​​muskelfibre ved hurtige udbrud af tryk i kort varighed, men med koncentrerede pulser, der når dybt ind i kroppens væv. 
Dette øger strømmen af ​​blod til forskellige kritiske områder, hvilket løser musklerne op, giver smertelindring og øget bevægelighed i det berørte område. Perkussionsterapi får det tykke bindevæv til at slappe af og hjælper med at nedbryde vedhæftninger og indre arvæv, ligesom det forbedrer cirkulation i vener og lymfesystem.

.

Image

Info og detaljer

Om behandling med massage pistol

Ved brug af en håndholdt pistol-lignende enhed, der placeres på det ønskede område, slår den med blide gentagne trykimpulser. Dette blødgør muskelvævet i det pågældende område, hvor der opleves intens stivhed og smerte. 

Hvordan adskiller perkussionsterapi sig fra traditionel massage

Ved at desensibilisere det omkringliggende område af en øm muskel med slag, der chokerer muskelfiberen, er vi i stand - uden de store smerter, at nå dybere ind til det berørte område.

Med traditionel massage kan det derimod være svært – med de bare hænder, at trænge helt ind i de dybe områder og dermed få fat i roden til problemet. Desuden er det yderst smertefuldt, da der skal trykkes meget hårdt og arbejdes længere tide på samme område. 

Hvad er fordelene ved perkussionsterapi 

Perkussionsterapi hjælper med at lindre smerter og øge bedring. Da perkussionsterapi bruges til aggressivt at arbejde og behandle dybe vævsmuskler, hjælper det med at øge blodcirkulationen og iltfordelingen til forskellige dele af din krop, særligt på det lokale aktuelle område. Dette mindsker muskelsmerter og kramper efter træning, hvilket fremskynder kroppens evne til at heles og komme sig. Men perkussionsterapi bruges ikke kun efter træning, den bruges også af nogle atleter som opvarmning før en konkurrence. Nylige undersøgelser har vist, at terapien hjælper med at behandle muskelfibre op til 30 gange mere effektivt end almindelig massage. Ud over at skabe balance i en muskelgruppe, menes det at lindre det træthed og reducerer fysisk stress i led og knogler.

Hvem kan bruge perkussionsterapi

Perkussionsterapi er for alle, der er fysisk aktive eller føler stivhed/ømhed i kroppen.

Atleter med ømme muskler efter træning, kan opnå hurtigere restitution og dermed optimere deres træning. Men også personer, der har en øm ryg efter at side mange timer ved skrivebordet på kontoret, kan med fordel anvende slagterapi til at fjerne smerter og give øget bevægelighed.

Perkussionsterapi er effektivt og giver større velvære.

Vil du booke behandlingen?

Kontakt klinikken for at bestille din behandling med det samme.

Information

Massage og Behandling Klinik
Nørre Søgade 27 A
1370 København K

News

Lastest News and insights,
interviews and diaries
written by Sebastiano Erbi

Sustainable technology

Share:

Carbon Neutrality

Cookies