Previous Next

En uges rapport

Kære følgere..

Så er der gået en uge og hver dag er der sket en masse nye og spændende ting.

For at opnå succes kræves en holdindsats

Har du ventet på at læse det næste indlæg? 

Så kommer det her.

I dag vil jeg præsentere jer for nogle af de fantastiske atleter, der træner på holdet her i campen.

For når en stjerne fødes, kræver det et helt holds støtte, at holde og hæve det høje niveau. Derfor vågner disse unge mennesker hver morgen op fulde af energi, for med ånd og sjæl at yde deres bedste og bidrage til holdet.

Efter atleterne fra Pickup

I dag fulgte jeg træningen fra en Pickup, Toyota Land Cruiser, hvor jeg sad sammen med træneren, Eric. Jeg kæmper stadig med at huske, at de her kører i venstre side af vejen, så hver gang, vi skal ind i bilen, ser det ud som om, at jeg vil køre. Dagens program stod på 20 km i stejlt terræn.

Endelig ankommet til Kapsait

Så er vi her endelig. Efter tre flyvninger og et par time i bil, gennem et fortryllende landskab, når vi frem til træningscampen, Kapsait, i 3000m højde. Efter ankomst var der bare tid til at komme på plads på mit nye værelse, spise og gennemgå tidsplanerne for den næste dag. Da jeg kom i seng, faldt jeg hurtigt i en dyb søvn på trods af tidszone- og højdeforskel.

Previous Next

I Kenya som behandler for Brigid Kosgei

2021 starter med et brag, der fører os til Kapsait i Kenya for at følge den kvindelige verdensrekordholder i Marathon, Brigid Kosgei. Dette er arrangeret i samarbejde med WINTECARE og Rosa Associati. Det bliver 9 dage i et helt andet miljø, hvor jeg for først gang følger en atlet under en optræningsfase.

Grønt ler

Hvad er grønt ler

Grønt ler er ikke kun en kosmetisk ingrediens, men det er også et fremragende og enkelt middel med mange anvendelser bl.a. til behandling af hævelse og betændelser og ledsmerter.

Information

Massage og Behandling Klinik
Nørre Søgade 27 A
1370 København K
 
CVR 37067156
Mobil 71656419
info@massageogbehandling.dk

Blog

677

Cookies