Behandling

Sportsmassage

Sportsmassage er meget populær for pga sin effektivitet. Det er rettet mod atleter af alle slags, fra professionelle, til dem, der "jogger" i fritiden – eller slet ikke dyrker sport, men alligevel udøver en eller anden form for fysisk aktivitet i dagligdagen.
Sportsmassage kan være nyttigt før og efter træning, samt før og efter et løb/en kamp. Der arbejdes med forskellige muskelgrupper specifikt efter, hvilken sport den pågældende atlet deltager i. Sportsmassageterapi bruges både til at forbedre forberedelsen før begivenheden, til at reducere restitutionstider for maksimal ydeevne, under træningen eller efter en begivenhed. 

Image

Info og detaljer

Om sportsmassage

Mange professionelle atleter bruger sportsmassage som en integreret del af deres træningsprogram, da det både reducere træthed, forbedre deres udholdenhed og forhindre mindre og alvorlige skader, som vil ødelægge deres træningsforberedelser.

Ved generelt at holde kroppen i god stand, kan man forhindre muskelsmerter, tab af mobilitet, helbrede og gendanne mobilitet til beskadiget muskelvæv og øge ydeevnen såvel som velvære. Derudover har bevægelser og berøringer stor indflydelse på muskler, blodkar og lymfesystem. I nogle faser er massagen dybere og øger blodgennemstrømningen, hvilket tillader ilt, væsker og næringsstoffer at komme ind på de rigtige steder, samt fjerner affaldsstoffer.

Effekter af sportsmassage

Sportsmassage har også en psykologiske effekter. Faktisk kan det være med til at  reducere angst, især takket være de afslappende effekter. Det kan også frembringe en forfriskende fornemmelse og derfor give vores krop generelle velvære.

Vil du booke behandlingen?

Kontakt klinikken for at bestille din behandling med det samme.

Information

Massage og Behandling Klinik
Nørre Søgade 27 A
1370 København K

News

Lastest News and insights,
interviews and diaries
written by Sebastiano Erbi

Sustainable technology

Share:

Carbon Neutrality

Cookies